Kosten en Vergoedingen

Kosten en

Vergoedingen

De tijd van eindeloos declareren bij verzekeraars ligt de nitief achter ons. We zijn voor een groot deel zelf verantwoordelijk voor onze ziektekosten.

Veelal is haarverlies geen gevolg van een ziekte en leidt het niet tot psychisch lijden, waardoor de kosten van een haarreconstructie niet tot de buitengewone ziektekosten worden gerekend. Daarom is de haarreconstructie alleen scaal aftrekbaar, wanneer er sprake is van een medische indicatie of wanneer er sprake is van psychisch lijden.

DE VERGOEDINGEN VOOR HAARRECONSTRUCTIES VERSCHILLEN STERK PER VERZEKERAAR EN WIJ ADVISEREN MET KLEM U DAARIN VOORAF TE VERDIEPEN OM TELEURSTELLINGEN TE VOORKOMEN.

Om er zeker van te zijn dat u een langere periode van uw nieuwe haar kunt genieten, preparen we 4 units voor 1 prijs. De kosten van uw haarreconstructies zijn sterk afhankelijk van uw wensen en onze mogelijkheden. Gemiddeld zullen de kosten tussen de 3.000,- en 3.500,- liggen voor uw reconstructie, die uit vier units bestaat. De levensduur van uw nieuwe haar wordt o.a. beïnvloed door de zuurgraad van uw hoofdhuid en factoren als het aantal keren dat u uw haar wast, föhnt en waarmee u het behandelt. De gemiddelde levensduur van een flexibel systeem is 4 tot 5 jaar en van een vast systeem 2 tot 3 jaar. Wanneer u kiest voor 4 haarunits, bent u in verhouding het voordeligst uit. U kunt dan ieder seizoen een andere haarunit dragen en zo de slijtage verdelen over de verschillende units. Wij zullen er alles aan doen, u daarin zo goed mogelijk te adviseren.