Haarwerken

Haarwerken van Echt Haar voor vrouwen en mannen

Haarwerken

De haarwerken van de EchtHaar Kliniek zijn uniek! Onze innovatieve haarwerken worden gemaakt van echt haar dat op een zeer dunne vocht- en luchtdoorlatende laag word aangebracht. Het nieuwe haar wordt op deze tweede huid geïnjecteerd en zal daardoor niet van echt te onderscheiden zijn. Ze worden gedragen als een tweede huid en zullen nooit broeierig aanvoelen of uw hoofdhuid irriteren zoals bij pruiken het geval is.

Voor iedereen passende haarwerken

Wij hebben veel ervaring met haarwerken en haaraanvullingen voor verschillende doelgroepen. Mannen, vrouwen én kinderen met haarproblemen en haarverlies kunnen bij ons terecht. Tijdens een eerste consult onderzoeken wij uw haar en leggen wij u de verschillende mogelijkheden uit. Ook voor mensen die te maken krijgen met haaruitval als gevolg van chemotherapie hebben wij veel ervaring. Bij de EchtHaar Kliniek gaan wij tot het uiterste om een passende haarwerk oplossing voor u te realiseren.

 

Geniet van Vol Haar binnen 6 weken!

Onze oplossingen tegen haarverlies en kaalheid zijn pijnloos en zonder operatie. Binnen 6 weken heeft u uw haar weer volledig terug, gegarandeerd! Voor mensen die als gevolg van chemotherapie te maken krijgen met plotselinge haaruitval hebben wij ook een ruime voorraad confectie haarwerken om u direct te helpen.

Brochure aanvragen

U wil op uw gemak nog rustig alle informatie doorlezen? Dat is geen enkel punt. Wij hebben speciaal voor u een uitgebreide brochure opgesteld, waarin in 31 pagina’s meer wordt verteld over ons, onze dienstverlening en ook vertellen eerdere cliënten hun verhaal en ervaringen met de Echt Haar Kliniek. Vraag de brochure aan en wij sturen deze doorgaans binnen een werkdag op!