Haarwerken van 100% Echt Haar

De haarwerken van EchtHaar Kliniek zijn allemaal uniek ! Het haar is van Europese makelij en is van hoogwaardige kwaliteit. Mannen die last van haaruitval hebben, zullen opgelucht adem halen nadat ze het écht haar niet kunnen onderscheiden van het eigen haar. Onze innovatie haarwerken worden gemaakt van echt haar! Door het haar aan te brengen op een zeer dunne vocht- en luchtdoorlatende laag is het niet te onderscheiden van echt haar. Dit zorgt er ook voor dat de hoofdhuid niet irriteert en zorg voor een optimaal gebruiksgemak voor mannen.

Vernieuwde brochure

Wilt u af van het ongemak en een passende oplossing in de vorm van een op maat gemaakte haarwerken voor mannen. Bent u geïnteresseerd in een van onze haarwerken?  In onze geheel vernieuwde brochure kunt u alles op uw gemak nalezen over onze unieke haarwerken.
Uw privacy is erg belangrijk voor ons. Wij sturen alle schriftelijke informatie in een blanco envelop.

Vraag de haarwerken brochure nu aan

Binnen één werkdag wordt de brochure verstuurd.

 • Wensen of vragen? (optioneel)
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.
  De brochure ontvangt u per post. Wij houden u daarnaast ook graag per e-mail op de hoogte van uw brochure aanvraag, aanbiedingen en diensten van de EchtHaar Kliniek. U kunt zich altijd uitschrijven op elk gewenst moment.

Waarom EchtHaar Kliniek

Beoordelingen

Onze Kwaliteiten

 • Al 19 jaar dé specialist van Nederland
 • Op uw maat gemaakt, van 100% echt haar
 • Eigen productie
 • Nieuwste technieken & beste kwaliteit
 • Systemen van 1-4 toevoegingen
 • Haar dat niet van eigen haar te onderscheiden is
 • Privacy gewaarborgd
 • Nieuw haar binnen 4 tot 6 weken
 • Hoge klanttevredenheid
 • Centraal gelegen in Nederland

Voor iedereen passende haarwerken

Wij hebben veel ervaring met haarwerken voor verschillende doelgroepen. Mannen hebben over het algemeen meer  haarproblemen en kunnen met kale plekken haaruitval bij ons terecht. Tijdens een eerste consult onderzoeken wij uw haar en leggen wij u de verschillende mogelijkheden uit. Ook voor mannen die te maken krijgen met haaruitval als gevolg van chemotherapie hebben wij veel ervaring. Wij gaan tot het uiterste om een passende oplossing voor u te realiseren.

Geniet van Vol Haar binnen 6 weken!

Onze oplossingen tegen haarverlies en kaalheid zijn pijnloos en zonder operatie. Voor meer informatie kunt u de gratis brochure aanvragen. Binnen 6 weken * heeft u uw haar weer volledig terug, gegarandeerd! Voor mensen die als gevolg van chemotherapie te maken krijgen met plotselinge haaruitval hebben wij ook een ruime voorraad confectie haarwerken om u direct te helpen.

*  Bij spoedopdracht