Slide

Haarwerken

VAN ECHT HAAR VOOR MANNEN

Haarwerk mannen

U wilt graag meer informatie over onze haarstukken voor manne? Of bent u benieuwd naar eerdere ervaringen of over ons als kliniek? Daarvoor hebben wij de geheel vernieuwde én gratis brochure ontwikkeld! In de brochure geven wij u graag meer uitleg over ons, onze haarstukken mannen en onze werkwijze. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel, daarom ontvangt al onze informatie enkel in een blanco envelop.

Vernieuwde brochure

U wilt graag meer informatie over onze haarstukken voor mannen? Of bent u benieuwd naar eerdere ervaringen of over ons als kliniek? Daarvoor hebben wij de geheel vernieuwde én gratis brochure ontwikkeld! In de brochure geven wij u graag meer uitleg over ons, onze haarstukken mannen en onze werkwijze. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel, daarom ontvangt al onze informatie enkel in een blanco envelop.

Vraag de haarwerken brochure nu aan

Binnen één werkdag wordt de brochure verstuurd.

 • Wensen of vragen? (optioneel)
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.
 • Indien gewenst kunt u een foto van uw huidige kapsel sturen. Zo kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   De brochure ontvangt u per post. Wij houden u daarnaast ook graag per e-mail op de hoogte van uw brochure aanvraag, aanbiedingen, voor & na vertoningen en andere diensten van de EchtHaar Kliniek. U kunt zich altijd uitschrijven op elk gewenst moment.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

  Waarom EchtHaar Kliniek

  Beoordelingen

  Onze Kwaliteiten

  • Al 19 jaar dé specialist van Nederland
  • Op uw maat gemaakt, van 100% echt haar
  • Eigen productie
  • Nieuwste technieken & beste kwaliteit
  • Systemen van 1-4 toevoegingen
  • Haar dat niet van eigen haar te onderscheiden is
  • Privacy gewaarborgd
  • Nieuw haar binnen 4 tot 6 weken
  • Hoge klanttevredenheid
  • Centraal gelegen in Nederland

  Nieuw: Haarwerken Mannen met Europees Haar

  Sinds kort bieden wij ook haarwerken voor mannen aan, gemaakt van 100% onbehandeld Europees haar. Deze haarreconstructie is een zeer speciaal product, vanwege de exclusieve eigenschappen en de zeldzaamheid van Europees haar. Europees haar biedt de beste kwaliteit voor een natuurgetrouwe oplossing. Bekijk het ervaringsverhaal van Kormanuth  voor een voorbeeld van een haarreconstructie van Europees Haar. 

  Geniet van vol haar
  binnen 4 tot 6 weken

  Onze oplossingen tegen haarverlies en kale plekken op het hoofd zijn pijnloos en zonder operatie door middel van onze haarwerken mannen. Voor meer informatie kunt u de gratis brochure aanvragen. Binnen 4-6 weken * heeft u uw haar weer volledig terug, gegarandeerd! Voor mannen die als gevolg van chemotherapie te maken krijgen met plotselinge haaruitval hebben wij ook een ruime voorraad confectie haarwerken om u direct te helpen.

  *  Bij spoedopdracht

  Voor iedereen passende haarwerken

  Wij hebben veel ervaring met haarwerken voor verschillende doelgroepen. Mannen hebben over het algemeen meer  haarproblemen en kunnen met kale plekken haaruitval bij ons terecht. Tijdens een eerste consult onderzoeken wij uw haar en leggen wij u de verschillende mogelijkheden uit. Ook voor mannen die te maken krijgen met haaruitval als gevolg van chemotherapie hebben wij veel ervaring. Wij gaan tot het uiterste om een passende oplossing voor u te realiseren.

  Geniet van Vol Haar binnen 6 weken!

  Onze oplossingen tegen haarverlies en kaalheid zijn pijnloos en zonder operatie. Voor meer informatie kunt u de gratis brochure aanvragen. Binnen 6 weken * heeft u uw haar weer volledig terug, gegarandeerd! Voor mensen die als gevolg van chemotherapie te maken krijgen met plotselinge haaruitval hebben wij ook een ruime voorraad confectie haarwerken om u direct te helpen.

  *  Bij spoedopdracht