Slide

Haarwerken

VAN ECHT HAAR VOOR MANNEN

Haarwerken – Mannen

Heeft u last van haaruitval of dunner haal en bent u geïnteresseerd in een van onze haarwerken? Ten eerste is dat natuurlijk niet leuk om mee te maken en ten tweede bent u bij EchtHaar aan het juiste adres. Veel mannen krijgen met haaruitval te maken in Nederland. Met erfelijk vroegtijdig haaruitval krijgt zo’n 70% van de mannen in Nederland mee te maken. Buiten erfelijk haaruitval zijn er voldoende andere redenen waarom mannen bij EchtHaar kliniek terecht kunnen. De voornaamste reden dat mannen graag bij EchtHaar voor haarwerken komen is vanwege de consistentie in kwaliteit. De haarwerken worden zodanig gemaakt dat het niet te onderscheiden is van uw eigen mannelijk haar. Vandaar dat mannen jarenlang terugkomen voor de haarwerken die wij leveren. Haarwerken waarop u trots mag zijn, dat zijn wij namelijk ook.Vergeleken is de prijs-kwaliteit van EchtHaar kliniek de beste die je kan vinden. De haarwerken worden naar de situatie gemaakt en is dus géén semi-maatwerk. Niemand zal zich afvragen of het wel uw eigen haar is. Iedere man krijgt een haarwerk dat exact bij hem past.

Vernieuwde brochure

Tegenwoordig is het niet meer dan normaal dat mannen een oplossing zoeken voor haaruitval en dun haar. Vroeger waren de oplossingen meestal half werk en konden mensen het onderscheiden van het eigen haar. Met EchtHaar is dat verleden tijd. Wij onderzoeken het eigen haar samen met onze experts en aan de hand daarvan maken wij uw haar authentiek na met Europees haar. De haarwerken worden naar de situatie gemaakt en is dus géén semi-maatwerk.   Dan resteert de vraag: ja maar waarom dan EchtHaar kliniek? Simpel. Het voordeel is dat ons systeem van 4 units uitermate aantrekkelijk geprijsd is.  Niemand zal zich afvragen of het wel uw eigen haar is. Iedere man krijgt een haarwerk dat exact bij hem past. In onze geheel vernieuwde brochure kunt u alles op uw gemak nalezen over onze unieke haarwerken. Voor andere vragen over haaruitval of kale plekken kunt u eveneens de brochure raadplegen.

Vraag de haarwerken brochure nu aan

Binnen één werkdag wordt de brochure verstuurd.

 • Wensen of vragen? (optioneel)
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.
  De brochure ontvangt u per post. Wij houden u daarnaast ook graag per e-mail op de hoogte van uw brochure aanvraag, aanbiedingen, voor & na vertoningen en andere diensten van de EchtHaar Kliniek. U kunt zich altijd uitschrijven op elk gewenst moment.

Waarom EchtHaar Kliniek

Beoordelingen

Onze Kwaliteiten

 • Al 19 jaar dé specialist van Nederland
 • Op uw maat gemaakt, van 100% echt haar
 • Eigen productie
 • Nieuwste technieken & beste kwaliteit
 • Systemen van 1-4 toevoegingen
 • Haar dat niet van eigen haar te onderscheiden is
 • Privacy gewaarborgd
 • Nieuw haar binnen 4 tot 6 weken
 • Hoge klanttevredenheid
 • Centraal gelegen in Nederland

Voor iedereen passende haarwerken

Wij hebben veel ervaring met haarwerken voor verschillende doelgroepen. Mannen hebben over het algemeen meer  haarproblemen en kunnen met kale plekken haaruitval bij ons terecht. Tijdens een eerste consult onderzoeken wij uw haar en leggen wij u de verschillende mogelijkheden uit. Ook voor mannen die te maken krijgen met haaruitval als gevolg van chemotherapie hebben wij veel ervaring. Wij gaan tot het uiterste om een passende oplossing voor u te realiseren.

Geniet van Vol Haar binnen 6 weken!

Onze oplossingen tegen haarverlies en kaalheid zijn pijnloos en zonder operatie. Voor meer informatie kunt u de gratis brochure aanvragen. Binnen 6 weken * heeft u uw haar weer volledig terug, gegarandeerd! Voor mensen die als gevolg van chemotherapie te maken krijgen met plotselinge haaruitval hebben wij ook een ruime voorraad confectie haarwerken om u direct te helpen.

*  Bij spoedopdracht