Haarstuk prijzen

Haarwerk prijzen – met vier units voordeliger

U schaamt zich voor uw kaalheid, uw dunner wordende haar. Stelt u zich eens voor dat u dit met een haarreconstructie vanaf €1995,- al op kunt lossen! Onze cliënten zullen bevestigen dat hun leven er compleet anders uit ging zien met hun nieuwe haar. Ze durfden weer onder de mensen te komen, hun carrièreperspectieven verbeterden. Kortom, ze werden weer voor vol aangezien. Dat wilt u toch ook?

Wat zijn uw mogelijkheden?

Optie 1 haarreconstructie van vier units => aanbevolen door EchtHaar Kliniek
Optie 2 haarreconstructie van twee units
Optie 3 haarreconstructie van één unit
Optie 4 Gespreid betalen met betaalplan

Optie 1 haarreconstructie van vier units = > uw voordeligste keuze

Standaard bestaan onze haarreconstructies uit vier units. Dit heeft verschillende voordelen:

 • U bent voordeliger uit omdat het goedkoper is om in één keer vier haarunits te laten maken dan elke keer één. Met een haarreconstructie van vier units hebt u maar eenmaal de opstartkosten zoals die van het microscopisch onderzoek van uw eigen haar, de vervaardiging van een mal en het opstellen van een behandelplan.
 • Met een haarreconstructie van vier units weet u zeker dat elke unit hetzelfde haar heeft, wat lastiger te waarborgen is bij verschillende productiemomenten.
 • Met een haarreconstructie van vier units doet u langer.
 • Met een haarreconstructie van vier units kunt u wisselen van kapsel, bijvoorbeeld langer haar tijdens de wintermaanden.
 • Met een haarreconstructie van vier units hebt u altijd reserve haar mocht er iets niet in orde zijn met uw haar.

Optie 2 haarreconstructie van twee units

Een haarreconstructie die bestaat uit vier units is de voordeligste aanschaf. Natuurlijk kunt u ook kiezen om te starten met twee units. Houdt u er dan rekening mee dat u minder voordelig uit bent. Wanneer de levensduur van uw twee units verstreken is, loopt u weer tegen opstartkosten aan. Ook bent u niet zeker of uw nieuwe haar weer identiek is aan het vorige.

Optie 3 haarreconstructie van één unit

Wilt u starten met één unit? Ook dit is mogelijk. Realiseert u zich, dat dit qua kosten voor u het minst aantrekkelijk is. Graag berekenen we tijdens een informatieconsult exact wat de kosten van uw nieuwe haar zijn.

Optie 4 Gespreid betalen met betaalplan

Betaalt u liever in termijnen? Hiervoor heeft EchtHaar Kliniek een aantrekkelijk betaalplan. Reken zelf uit wat u per maand wilt betalen en hoelang u hierover wilt doen. Houdt u er rekening mee dat wij risicokosten moeten doorberekenen over deze afbetalingsregeling. Ook is deelname aan het afbetalingsplan gebonden aan de voorwaarde dat u over een vaste loonbetrekking moet beschikken, niet ouder dan 65 jaar bent en geen BKR-toetsing moet hebben.

Vragen? Stel ze gerust

Op werkdagen is onze cliëntenservice dagelijks geopend vanaf 9:00 uur tot en met 17:00 uur. Met plezier beantwoorden wij al uw vragen. Bel naar 0341 424130 voor aanvullende informatie of het plannen van een persoonlijk informatieconsult.

Gratis brochure aanvragen

U wilt graag meer informatie over onze unieke haarreconstructies? Uw haar wordt weer als nieuw binnen acht weken! Vraag onze gratis en geheel vrijblijvende brochure aan.

Waarom

EchtHaar Kliniek

 • Professioneel en deskundig consult
 • Altijd een persoonlijk behandelplan
 • Unieke oplossingen voor dames en heren
 • Haarreconstructies op maat, van echt haar
 • Helder in afspraken
 • Uw privacy is gewaarborgd
 • Systemen bestaan uit 2 of 4 units
 • Met 4 haarklinieken in Nederland altijd een kliniek bij u in de buurt