Haaruitval bij vrouwen

Wij bedekken uw kale plekken

Haaruitval bij vrouwen

Haaruitval bij vrouwen komt veelvuldig voor. Soms kan dit veroorzaakt worden door ziekte, maar ook stress, zwangerschap en de menopauze kunnen de boosdoeners zijn bij haaruitval bij vrouwen. Wij hebben nu de meest passende en onzichtbare oplossing.

Haaruitval vrouwen

Een veelgehoorde reactie van dames die last hebben van ongewenst haarverlies is: “Mijn haar weer vol en dik? Onmogelijk!” Toch hebben wij de oplossing ontwikkeld, waarmee u weer met een volle bos haar over straat kan: de Haarreconstructie

Haarreconstructie

Wij lossen uw haarprobleem niet op met medicijnen, implantaten of pruiken, maar met Echt Haar. Door uitgebreid onderzoek te doen naar uw eigen DNA en haar, wordt er bij ons een unieke samenstelling ontwikkeld, wat uiteindelijk leidt tot de haarreconstructie. In onderstaande video wordt het proces in beeld gebracht.

Met onze unieke haarreconstructies kunt u zich vrij en comfortabel bewegen. Sporten, zwemmen, fietsen en andere activiteiten vormen geen enkel probleem. U kunt zelfs douchen met uw nieuwe haar van de EchtHaar Kliniek. Zorgeloos en zelfbewust weer alles doen wat u graag wilt!

Hoe werkt het?

We maken uw haar op unieke wijze nagenoeg exact na. Lengte, kleur, dikte en krulling blijven behouden. Uw haar wordt bevestigd op basis van de allernieuwste, door onszelf ontwikkelde methoden. U bent verzekerd van een flexibel, onzichtbaar en prettig draagcomfort. U hoeft niet bang te zijn voor onaangename verrassingen, zoals een plotselinge windvlaag die ineens uw haarlijn blootlegt.

Wij brengen uw nieuwe haar geleidelijk aan, zodat de overgang volledig natuurlijk is. Zo krijgt u weer een prachtig kapsel van natuurlijk en zacht haar dat niet van uw eigen haar te onderscheiden is!

Meer informatie over onze haarreconstructie?

Wij bieden iedere geïnteresseerde de mogelijkheid om een Gratis, geheel vrijblijvende brochure te bestellen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen wordt uw exemplaar op de post gedaan en kunt u binnen enkele dagen onze brochure bij u thuis verwachten. Deze brochure staat vol met meer achtergrondinformatie over ons, de haarreconstructie en een aantal veelvoorkomende haarproblemen. Naast deze “standaard”-informatie delen wij ook in deze brochure unieke ervaringen en verhalen van eerdere cliënten.