Chemotherapie

Wij bieden haaroplossingen op maat! Direct of binnen 6 weken

Haaruitval door chemokuur

U wordt kaal door chemotherapie? Wij kunnen uw oude haar direct en pijnloos reconstrueren, binnen zes weken!

U weet dat u chemotherapie moet ondergaan en dat u wellicht kaal zult worden. Dat heeft impact, dat begrijpen we als geen ander. Gelukkig kunt u weer direct, pijnloos en zonder medisch ingrijpen haar terug krijgen. Onze specialisten zijn zeer ervaren en speciaal getraind om plotseling optredende kaalheid als gevolg van chemotherapie te behandelen.

 

‘HET VOELDE ALS MIJN EIGEN HAAR’

 

Omdat we gebruik maken van echt haar dat we volledig prepareren volgens uw de karaktereigenschappen van uw eigen haar is praktisch niet te zien dat het om een reconstructie gaat. Lengte, kleur, krulling en dikte worden zo nauwkeurig mogelijk geïmiteerd zodat een natuurgetrouwe kopie van uw haar ontstaat. Om uw haar zo goed mogelijk te kopiëren is het van belang dat u ruim voor de eerste chemokuur een afspraak maakt in onze kliniek.

De natuurlijke haargroei wordt niet belemmerd omdat de reconstructie op dun, luchtdoorlatend materiaal wordt bevestigd. Dankzij onze comfortabele en kwalitatief hoogwaardige oplossingen kunt u zich snel en zelfbewust aan uw omgeving tonen.

Haarreconstructie: Dé oplossing bij haaruitval door chemokuur

Heeft u haaruitval en haarverlies als gevolg van chemotherapie? Dan bieden wij u de Haarreconstructie. Het onderzoeken van uw haar en het produceren van de haarreconstructie neemt enige tijd in beslag. Daarom kunnen wij al voor de chemotherapie uw haarreconstructie maken. Dan kunt u het direct gebruiken op het moment dat het nodig is!

Het beste kunt u zo snel mogelijk voor het begin van uw eerste kuur een afspraak bij ons maken.
Als u bij ons komt zullen onze haarspecialisten uw eigen haar microscopisch onderzoeken om de lengte, kleur, krulling, dikte en andere eigenschappen goed vast te stellen. Wij vervaardigen vervolgens een haarvervanging met nagenoeg exact dezelfde kenmerken van uw eigen haar. Wilt u hier meer over weten, vraag dan onze uitgebreide brochure aan.

Heeft u direct een oplossing nodig?

Soms moet een chemotherapie onverwacht en onmiddellijk plaatsvinden. Haaruitval komt hiermee ook snel en onverwacht. Dan is er geen tijd meer om de nodige voorbereidingen te treffen. Voor deze cliënten hebben wij een groot aantal kant-en-klare haarvervangingen op voorraad. Ook deze haarvervangingen kenmerken zich door kwaliteit, draaggemak en levensechte uitstraling.