Onderhoud en Verzorging

Onderhoud

en Verzorging

Na tot 6 tot 8 weken is uw haarreconstructie klaar en maken we een afspraak voor het plaatsen van uw nieuwe haar. Uw haarspecialist zal het volgens de afgesproken manier bevestigen, knippen en in model brengen. Hierbij maken we gebruik van door ons zelf ontwikkelde verzorgingsproducten. Deze voeden en verzorgen het haar haar optimaal.

Uw haarreconstructie vraagt dezelfde verzorging als uw eigen haar en u kunt uw nieuwe haar gewoon wassen onder de douche! Wilt u meer weten over het onderhoud en verzorging van een haarreconstructie van echt haar, of de verzorgingsproducten bestellen? Neem dan contact met ons op.

We vinden het belangrijk dat u zich ervan bewust bent, dat u straks weer een vol kapsel van zuiver echt haar heeft. Dit geeft van alle mogelijke behandelingen het allermooiste resultaat, maar houdt in dat uw haarunit ook alle kenmerken van echt haar heeft. Het haar van uw haarunit kan dus net als echt haar slijten, uitvallen of verkleuren. Dit is een volkomen natuurlijk proces dat elke haardos ondergaat.

Ook heeft uw haarunit net als bij echt haar regelmatig verzorging nodig. Zo kan het haar opkrullen of klitten en zult u het af en toe opnieuw in model moeten brengen. Daarom krijgt u bij de plaatsingsbehandeling uitgebreid uitleg over de juiste verzorging en het onderhoud van uw haarunit. Want hoe zorgvuldiger u met uw haarunit omgaat, hoe langer u er plezier van heeft.