Haarreconstructie vrouwen

Behandeling met effect!

Haarreconstructie vrouwen

Haaruitval bij vrouwen komt veelvuldig voor. Soms kan dit veroorzaakt worden door ziekte, maar ook stress, zwangerschap en de menopauze kunnen haarverlies tot gevolg hebben. Na jaren onderzoek hebben wij nu de geschikte oplossing gevonden: een haarreconstructie van echt haar. Een innovatieve methode waarover u alle informatie krijgt in onze brochure.

Haaruitval bij vrouwen

Haaruitval of kaalheid, daar is niemand blij mee. U vraagt zich misschien af wat de oorzaak is en of er ook een mogelijkheid voor behandeling is. Ongeacht de oorzaak, er is zeker wel een behandeling mogelijk!

Onze unieke haarreconstructie

De haarreconstructie is een exacte kopie van uw kapsel. Door middel van een analyse kunnen wij digitaal uw haar in originele staat namaken. Met deze ‘Digitale Blauwdruk’ reconstrueren wij uw haar en deze wordt in 6 weken compleet gecreëerd. In onderstaande video geven wij graag meer uitleg.

Drie verschillende haarreconstructies

Welke mogelijkheid het beste bij u past kan pas bepaald worden aan de hand van een consult. Wilt u direct een afspraak maken ga naar contact.

Meer haarvolume

Wanneer u last heeft van dun of dunner wordend haar en juist meer haarvolume wenst, dan kunt u kiezen voor een volumebehandeling met speciaal daarvoor ontworpen haarwerken.

Gaassysteem

Behandeling met een gaassyteem. Voor het opvullen van grotere plekken wordt gebruik gemaakt van gaasjes waarin uw haarwerk wordt vastgezet. Deze gaasjes zijn lucht- en vochtdoorlatend en zullen dus niet broeierig aanvoelen of uw hoofdhuid irriteren.

Tweede huid

Een haarreconstructie is de meest innovatieve methode die door onszelf is ontwikkeld. Deze unieke methode bestaat uit een zeer dunne lucht- en vochtdoorlatende laag die werkt en voelt aan als een tweede huid. In deze behandeling wordt uw haarwerk op de tweede huid geïnjecteerd en zal daardoor niet van echt haar te onderscheiden zijn. Zo krijgt u en uw haardos weer de vertrouwde en natuurlijke uitstraling terug!

Hoe wordt het bevestigd?

Onze haarreconstructies kunnen op drie verschillende manieren worden bevestigd.
De keus is aan u!

Flexibele methode

Bij deze methode kunt u uw haarwerk / haaraanvulling zelf aanbrengen en verwijderen. U zet uw haarwerk dagelijks vast met clips of wekelijks met een dubbelzijdige, transparante medicinale tape. Bij deze twee soorten bevestigingen komt u een paar keer per jaar terug voor een onderhoudsbehandeling van uw maatwerk haarwerk.

Vaste methode

Vindt u zelf bevestigen teveel gedoe? Onze vaste bevestigingsmethode is dan een hele goede uitkomst wanneer u uw haar niet dagelijks of wekelijks zelf wilt aanbrengen. Uw haarwerk wordt vastgezet met behulp van medicinale lijm waarmee de haardelen 6 tot 8 weken kunnen blijven zitten zonder dat u er omkijken naar heeft.

Haarreconstructie brochure aanvragen

Als u éénmaal heeft gekozen voor een bepaalde bevestigingsmethode kunt u de gratis brochure aanvragen. In deze brochure wordt meer verteld over ons, de haarreconstructie en over ervaringen van eerdere cliënten. Vraag snel de brochure aan!