LAAT OOK UW FISCAAL VOORDEEL IN 2021 NIET LIGGEN!

Maak in december nog uw afspraak & profiteer van dit voordeel.

EchtHaar Kliniek is een onafhankelijke zorgleverancier, waardoor eventuele declaratie bij uw zorgverzekering niet mogelijk is.

Dit hoeft echter geen nadeel voor u te zijn!

In het geval dat er sprake is van een medische indicatie waarbij uw arts stelt dat dit hulpmiddel noodzakelijk is, kunt u veelal onze kosten in aftrek brengen in uw aangifte inkomstenbelasting als specifieke zorgkosten.

Hoe werkt het?

Alle kosten die van medische aard zijn en niet vergoed worden door de zorgverzekeraar, vallen veelal onder deze aftrekbare kosten. Daarbij hanteert de belastingdienst een drempel, welke afhankelijk is van uw inkomen en van inkomen van een eventuele fiscale partner. Boven uw drempel ontvangt u dan over iedere Euro die u aan deze kosten uitgeeft een deel terug. Het bedrag wat onze cliënten terugkrijgen, bedraagt veelal meer dan u van uw zorgverzekeraar terug kunt krijgen.*

Voor de aftrekbaarheid van zorgkosten geldt een drempelbedrag. De gemaakte zorgkosten tot het drempelbedrag komen niet in aanmerking voor een belastingteruggave. De gemaakte zorgkosten boven dit drempelbedrag komen echter wel in aanmerking voor een belasting- teruggave. Onder de zorgkosten kunnen ook de kosten voor de aanschaf van uw haarreconstructie en het onderhoud hiervan vallen.

*Hier kunnen geen rechten aan ontleent worden. De beslissing zal altijd achteraf door de belastinginspecteur worden bepaald.

Wilt u meer informatie wat dit voordeel voor u kunt betekenen?

Gratis brochure aanvragen

U wilt graag meer informatie over onze unieke haarreconstructies? Uw haar wordt weer als nieuw binnen enkele weken! Vraag onze gratis en geheel vrijblijvende brochure aan.

Waarom

EchtHaar Kliniek

  • Al 20 jaar de enige onafhankelijke haarspecialist in Nederland
  • Uw eigen kapsel weer terug
  • Duurzame haarunits voor ieder seizoen
  • Uw privacy staat voorop
  • Sfeervolle bereikbare locaties, centraal gelegen in Nederland

Ervaring van

KORMANUTH

Kormanuth is ontzettend blij met zijn nieuwe haar.

“Ik miste mijn prachtige krullen. Nu voel ik mij weer compleet.”

Waardering:  10 / 10