Mevrouw Van Meurs

Ervaring van Mevrouw Van Meurs

"Op diverse plekken op mijn hoofd kwamen steeds meer ‘open’ plekken"

 

Mevrouw Van Meurs wilde haar ervaring bij de EchtHaar Kliniek met u delen;

1. Wat was uw haarprobleem?
“Op diverse plekken op mijn hoofd kwamen steeds meer ‘open’ plekken, mijn haren warden steeds maar dunner en kaalheid stak op een aantal plaatsen de kop op. Tevens werd ik er door een aantal mensen op gewezen en dat ook nog in groot gezelschap, hierdoor werd ik steeds onzekerder.”

2. Waarom heeft u voor de EchtHaar Kliniek gekozen?
“Ik heb voor de EchtHaar Kliniek gekozen omdat ik na veel documentatie te hebben gelezen een vertrouwd en goed gevoel had gekregen om met de EchtHaar Kliniek in zee te gaan en dat is toch een belangrijke beweegreden.”

3. Hoe is het consult geweest met het opstellen van het behandelplan?
“Het uitgebreide consult inclusief het opstellen van het behandelplan heeft me het extra duwtje in mijn rug gegeven om tot ctie over te gaan, mijn vertrouwen in de EchtHaar Kliniek werd steeds groter.”

4. Hoe is de eindbehandeling gegaan?
“De eindbehandeling, waar mijn echtgenoot bij aanwezig was, was eigenlijk de slagroom op de taart. Ikzelf was erg zenuwachtig, maar ik merkte dat mijn echtgenoot steeds enthousiaster werd over het resultaat. Ik was nadien erg blij en aangenaam verrast met het resultaat.”

5. Hoe waren de reacties in uw omgeving?
Mijn omgeving heeft zonder uitzondering positief gereageerd, als ik het niet verteld had, dan was het bij het gros van familie, vrienden en kennissen niet eens opgevallen, zo natuurlijk ziet mijn haar er dus uit.”

6. Hoe heeft uw haarreconstructie het dagelijks leven veranderd?
“De haarreconstructie heeft mijn leven in een enorm positieve zin veranderd. Ik sta nu weer sterker in het leven, in het verleden zijn mijn borsten vanwege kanker verwijderd en ik heb chemo’s en bestralingen gehad. Ik heb daar vreselijk onder geleden. Maar deze haarreconstructie heeft wonderen voor me verricht na al die ellende.”

 

Terug naar ervaringen