Mariëlle

Ervaring van Mariëlle

"62 jaar uit Roermond. Haar haarprobleem was dunner wordend haar"

 

“Dertig jaar geleden begon mijn haar al dunner te worden. Ik had er niet hele grote problemen mee, maar als ik er nu niets aan liet doen, zou het wel eens een groot probleem kunnen worden.”

“Ik heb al twee keer een haarstamceltransplantatie gehad. Dat is een goede methode, maar mijn haarstructuur is zo fijn dat dit zelfs ook moeilijk was. Ik was genoodzaakt naar andere methodes op zoek te gaan. En zo kwam ik dus bij de EchtHaar Kliniek terecht. Voor met name vrouwen vind ik dit de ultieme oplossing.”

“Het ziet er heel natuurlijk uit”

“Het is een relatief eenvoudige, geheel pijnloze ingreep. Als je besluit om voor een flexibele haarreconstructie te kiezen, duurt het ongeveer vier tot zes weken dat de reconstructie daadwerkelijk geplaatst kan worden. Dat gebeurt met een nagenoeg onzichtbare en comfortabele bevestiging welke op de hoofdhuid wordt aangebracht. De reconstructie wordt van echt haar gemaakt en ziet er daardoor heel natuurlijk uit. In feite wordt je eigen haar gereproduceerd op zo’n manier dat lengte, kleur, krulling en dikte bijna exact overeenkomen met je eigen haar.”

“Het is echt ideaal. Ik kan ermee douchen, zwemmen, sporten, tegen de wind in fietsen, eigenlijk alles wat ik normaal ook zou doen. En weet je, het is zo fijn om net als ieder ander je haar te kunnen föhnen!”

“Niemand ziet dat ik een haarreconstructie heb”

“Ik werk in een tijdschriftenkiosk op het station. Daar kom ik natuurlijk dagelijks een heleboel mensen tegen. Ik krijg nu opmerkingen dat ik er zo goed uit zie, dat ik zo sta te stralen. Niemand ziet dat ik een haarreconstructie heb. Mijn gezin weet het natuurlijk wel en zij vinden het geweldig. Ja, het heeft mijn leven best wel veranderd. Ik had al alle reden om blij te zijn, maar deze volle haardos maakt het plaatje compleet.”

 

Terug naar ervaringen