Henk

Ervaring van Henk

"Mijn omgeving was er snel aan gewend"

 

Henk Zoomers had op vrij jonge leeftijd al last van dunner wordend haar, een proces dat zich in de loop der jaren alleen maar voortzette. Inmiddels is hij begin zeventig en vrijwel helemaal kaal. Hij heeft gekozen voor de enige oplossing die ècht werkt tegen kaalheid: een haaraanvulling van de EchtHaar Kliniek.

Ik vond het niet prettig dat ik steeds kaler werd. Daarnaast heb ik last van een huidaandoening (actinische keratosen), waardoor ik onder invloed van (zon)licht donkere vlekken op mijn hoofdhuid krijg. Die vlekken zijn goed zichtbaar omdat mijn hoofd bovenop inmiddels helemaal kaal is. Dat vind ik niet fijn. Toen zag ik een advertentie van de EchtHaar Kliniek en daar heb ik informatie ingewonnen over de oplossingen voor kaalheidsproblemen. Daarnaast heb ik me nog georiënteerd op een haartransplantatie. Maar ik heb nog zo weinig haar, daar schoot ik dus niks mee op. Bovendien had ik op hygiënische gronden iets tegen die methode vanwege al die kleine wondjes die ontstaan. Veel te ingrijpend.

Uiteindelijk heb ik voor de haaroplossingen van de EchtHaar Kliniek gekozen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat: het staat beter en daardoor voel ik mij beter. Ik zie er jonger uit. Onlangs ontmoette ik familie die ik meerdere jaren niet had gezien. Niemand is ook maar iets opgevallen aan mijn haar. Ze vonden dat ik er erg goed uitzag en vroegen of ik soms een nieuwe bril droeg,” lacht Henk Zoomers.

Bij de EchtHaar Kliniek wordt je eigen haar nagenoeg exact geïmiteerd. Je ontvangt dus echt een haarproduct op maat, passend bij je als persoon. In de tijd dat ik moest wachten tot mijn nieuwe haar gereed was, had ik wat mensen ingelicht over de metamorfose die ik zou ondergaan. De meesten reageerden sceptisch, maar toen het eenmaal zo ver was, zeiden ze: “Wat zie je er goed uit, dit had je veel eerder moeten doen!” Daarna praatte vrijwel niemand meer over mijn nieuwe look. Ze waren er snel aan gewend. En ik heb twee doelen bereikt. Mijn huidprobleem is niet meer zichtbaar en ik heb meer haar, waardoor ik er jonger uitzie!

 

Terug naar ervaringen