Brigitte

Ervaring van Brigitte

"51 jaar uit Houten. Sinds geboorte van haar kinderen blijvend last van haaruitval"

 

Brigitte heeft sinds de geboorte van haar kinderen last van haaruitval, het haar werd steeds dunner. Dagelijks was zij bezig om het zo in model te krijgen dat het niet opviel dat het haar dunner werd. Vooral de laatste 5 jaar was het haarverlies aanzienlijk.

Brigitte heeft naar aanleiding van het item in het tv programma BeautyPlus van RTL contact opgenomen met de EchtHaar Kliniek. Brigitte heeft gekozen voor een haarreconstructie van de EchtHaar Kliniek.

 

Ik heb gekozen voor een flexibele reconstructie dat met een nagenoeg onzichtbare en comfortabele bevestiging wordt aangebracht op je hoofdhuid. Ik kan er alles mee doen en het ziet er heel natuurlijk uit. Ik heb gekozen voor een korte coup omdat ik mijn hele leven al een korte coup heb gehad. Het is ongelofelijk hoe exact het haar is geïmiteerd. Het verschil tussen mijn eigen haar en het haar van de EchtHaar Kliniek komt bijna exact overeen. Als ik nu weer in de spiegel kijk…… dan zie ik een stralende Brigitte, ik ben er ook zó blij mee.”

Prachtig

De mensen uit mijn omgeving die er vanaf weten vinden het prachtig, Anderen kijken me aan en vragen zich af wat ik nu precies heb laten doen. Ik loop er niet mee te koop, maar als mensen er om vragen dan vertel ik het wel. Ik ben heel trots en blij met mijn haarreconstructie, niemand ziet dat ik een haarreconstructie heb gedaan”, vertelt Brigitte.

 

Terug naar ervaringen