Onzichtbare Haarreconstructie voor vrouwen

De oplossing voor uw dunne haar!

Dun Haar Vrouwen

Ons premium haar is de meest passende en onzichtbare oplossing!

Dun Haar Vrouwen – De oorzaken

U merkt dat u last krijgt van dun haar? Dat is natuurlijk erg vervelend! De oorzaak van dun haar bij vrouwen verschilt per situatie. Het afnemen van die geweldige haardos is soms niks aan te veranderen. Dit is soms ten nadele van de zelfverzekerdheid waarmee u eerst liep te stralen.

Unieke Haarreconstructie voor vrouwen

De geschikte oplossing bij dun haar vrouwen: de haarreconstructie. Onze experts, met jarenlange expertise, maken uw haar met authenthiek Europees haar compleet na en het  zal niet te onderscheiden zijn van uw eigen haar. Daarnaast leveren wij maar liefst 4 haarunits voor de prijs van 1!

Vraag de brochure nu aan

Binnen één werkdag wordt de brochure verstuurd.

 • Wensen of vragen? (optioneel)
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.
  De brochure ontvangt u per post. Wij houden u daarnaast ook graag per e-mail op de hoogte van uw brochure aanvraag, aanbiedingen, voor & na vertoningen en andere diensten van de EchtHaar Kliniek. U kunt zich altijd uitschrijven op elk gewenst moment.

Waarom EchtHaar Kliniek

Beoordelingen

Onze kwaliteiten

 • Al 19 jaar dé specialist van Nederland
 • 4 Haarunits voor de prijs van 1
 • Op uw maat gemaakt, van 100% echt haar
 • Eigen productie van Premium Haar
 • Nieuwste technieken & beste kwaliteit
 • Haar dat niet van eigen haar te onderscheiden is
 • Privacy gewaarborgd
 • Nieuw haar binnen 4 tot 6 weken
 • Hoge klanttevredenheid
 • Centraal gelegen in Nederland

Nieuw: Haarwerken Vrouwen met Europees Haar

Sinds kort bieden wij ook haarwerken voor vrouwen aan, gemaakt van 100% onbehandeld Europees haar. Europees haar is een unieke speciaal product, vanwege de exclusieve eigenschappen en de zeldzaamheid. Als u bijvoorbeeld blond haar heeft, dan biedt Europees haar de beste kwaliteit voor een natuurgetrouwe oplossing. Bekijk het ervaringsverhaal van Tara voor een voorbeeld van een haarreconstructie van Europees Haar. 

Geniet van vol haar
binnen 4 tot 6 weken

Onze oplossingen tegen haarverlies en kale plekken op het hoofd zijn pijnloos en zonder operatie door middel van onze haarwerken vrouwen. Voor meer informatie kunt u de gratis brochure aanvragen. Binnen 4-6 weken * heeft u uw haar weer volledig terug, gegarandeerd! Voor vrouwen die als gevolg van chemotherapie te maken krijgen met plotselinge haaruitval of dun haar hebben wij ook een ruime voorraad confectie haarwerken om u direct te helpen.

*  Bij spoedopdracht

Authenthiek Europees Premium Haar

Onze haarreconstructies worden gemaakt met authentiek Europees haar. Hierdoor is het niet te onderscheiden van uw eigen haar. Onze haarreconstructie zorgt ervoor dat vrouwen met dun haar weer kunnen stralen met een volle bos haar. Ons haarwerk geeft u meer haarvolume en wordt enkel gemaakt met Premium Haar. Dit draagt bij aan de duurzaamheid én de natuurlijke uitstraling van uw nieuwe haar.

tara

Dun Haar Vrouwen – Verleden tijd met onze exactie kopie!

Wij maken uw haar handmatig en met echt haar nagenoeg exact na. Hierbij houden wij rekening met kleur, lengte, krulling en dikte zoals u dat wenst. Eenmaal klaar dan bevestigen wij uw nieuwe haren op een speciaal netje waar uw eigen haren doorheen worden getrokken. Vrouwen die probleem van dunner wordend of futloos haar hebben, zijn verleden tijd! Onze cliënten vertellen er alles over in de nieuwe brochure.