Slide

Haarstukken

VAN ECHT HAAR VOOR VROUWEN

DUN HAAR VROUWEN

U merkt dat u last krijgt van dun haar? Dat is natuurlijk erg vervelend! De oorzaak van dunner wordend haar verschilt per vrouw. Het afnemen van die geweldige haardos is soms niks aan te veranderen. Dit is soms ten nadele van de zelfverzekerdheid waarmee u eerst liep te stralen. Gelukkig zijn er tegenwoordig voldoende alternatieven aanwezig voor vrouwen, waardoor u zich totaal geen zorgen hoeft te maken. Met authentiek Europees haar is het niet te onderscheiden van uw eigen haar.

Brochure Dun Haar Vrouw

Voor iedere vrouw met dun haar hebben wij de geschikte oplossing: haarreconstructie. Door middel van onze unieke haarreconstructie verzorgen wij een haarwerk voor u waarmee u meer haarvolume krijgt. Samen met onze experts die jarenlange ervaring hebben op dit gebied, wordt uw haar nagemaakt dat niet te onderscheiden is van uw eigen haar. Dit is authentiek Europese haar van hoogwaardige kwaliteit. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van ons haar.

Vraag de Haarstukken Vrouwen Brochure aan

Binnen één werkdag wordt de brochure verstuurd.

 • Wensen of vragen? (optioneel)
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.
  De brochure ontvangt u per post. Wij houden u daarnaast ook graag per e-mail op de hoogte van uw brochure aanvraag, aanbiedingen, voor & na vertoningen en andere diensten van de EchtHaar Kliniek. U kunt zich altijd uitschrijven op elk gewenst moment.

Waarom EchtHaar Kliniek

Beoordelingen

Onze kwaliteiten

 • Al 19 jaar dé specialist van Nederland
 • Op uw maat gemaakt, van 100% echt haar
 • Eigen productie
 • Nieuwste technieken & beste kwaliteit
 • Systemen van 1-4 toevoegingen
 • Haar dat niet van eigen haar te onderscheiden is
 • Privacy gewaarborgd
 • Nieuw haar binnen 4 tot 6 weken
 • Hoge klanttevredenheid
 • Centraal gelegen in Nederland

Nieuw: Haarwerken Vrouwen met Europees Haar

Sinds kort bieden wij ook haarwerken voor vrouwen aan, gemaakt van 100% onbehandeld Europees haar. Deze haarreconstructie is een zeer speciaal product, vanwege de exclusieve eigenschappen en de zeldzaamheid van Europees haar. Als u bijvoorbeeld blond haar heeft, dan biedt Europees haar de beste kwaliteit voor een natuurgetrouwe oplossing. Bekijk het ervaringsverhaal van Tara voor een voorbeeld van een haarreconstructie van Europees Haar. Indien u een haarreconstructie van Europees haar wil laten maken moet u er wel rekening mee houden dat de prijzen hoger liggen dan bij gebruik van Aziatisch haar. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen. 

Geniet van vol haar
binnen 4 tot 6 weken

Onze oplossingen tegen haarverlies en kale plekken op het hoofd zijn pijnloos en zonder operatie door middel van onze haarwerken vrouwen. Voor meer informatie kunt u de gratis brochure aanvragen. Binnen 4-6 weken * heeft u uw haar weer volledig terug, gegarandeerd! Voor vrouwen die als gevolg van chemotherapie te maken krijgen met plotselinge haaruitval hebben wij ook een ruime voorraad confectie haarwerken om u direct te helpen.

*  Bij spoedopdracht

Wat is de Haarreconstructie voor vrouwen?

Echthaar2

Dun Haar Vrouwen

Er worden meerdere oplossingen aangeboden, maar wij hebben de meest passende en onzichtbare oplossing. Deze oplossing zorgt ervoor dat vrouwen met dun haar weer kunnen stralen met een volle bos haar. Wij maken uw haar handmatig en met echt haar nagenoeg exact na. Hierbij houden wij rekening met kleur, lengte, krulling en dikte zoals u dat wenst. Hierdoor is dun haar van vrouwen niet te onderscheiden van het eigen haar.

ahaar2

Geen Dun Haar voor u

Eenmaal klaar dan bevestigen wij uw nieuwe haren op een speciaal netje waar uw eigen haren doorheen worden getrokken. Het is voor vrouwen soms ongemakkelijk om op te merken dat het haar dunner wordt en daarom zorgen wij ervoor dat het niet blijft bij een kleine ongemak. Dunner haar voor vrouwen is verleden tijd! Vrouwen die probleem van dunner wordend of futloos haar hebben, zijn verleden tijd!. Onze cliënten vertellen er alles over in de nieuwe brochure.