Dun Haar Mannen

Haarreconstructie: de meest passende én
onzichtbare oplossing!
Haarreconstructie: de meest passende én onzichtbare oplossing!

Dun Haar Mannen – Oorzaken

De oorzaak van dunner wordend haar verschilt per man. Over het algemeen geldt bij mannen vaak dat dunner wordend haar erfelijk is vastgelegd. Daar heeft u als man vaak geen enkel invloed op. De oorzaken voor dun haar bij mannen wij niet tegengaan, maar de gevolgen daarentegen kunnen wij oplossen!

Unieke Haarreconstructie

Dun Haar Mannen bestrijden wij met onze unieke haarreconstructie. 4 Premium Haarwerken, voor de prijs van één! Door middel van deze onzichtbare oplossing met authentiek Europees Premium Hair verzorgen wij een haarwerk voor u waardoor u meer haarvolume dan voorheen krijgt. Niemand zal merken dat u een haarwerk draagt.

Vraag de gratis brochure nu aan

Binnen één werkdag wordt de brochure “Dun Haar Mannen” verstuurd.

 • Wensen of vragen? (optioneel)
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.
  De brochure ontvangt u per post. Wij houden u daarnaast ook graag per e-mail op de hoogte van uw brochure aanvraag, aanbiedingen, voor & na vertoningen en andere diensten van de EchtHaar Kliniek. U kunt zich altijd uitschrijven op elk gewenst moment.

Waarom EchtHaar Kliniek

Beoordelingen

Onze kwaliteiten

 • Al 19 jaar dé specialist van Nederland
 • 4 Haarunits voor de prijs van 1
 • Op uw maat gemaakt, van 100% echt haar
 • Eigen productie van Premium Hair
 • Nieuwste technieken & beste kwaliteit
 • Haar dat niet van eigen haar te onderscheiden is
 • Privacy gewaarborgd
 • Nieuw haar binnen 4 tot 6 weken
 • Hoge klanttevredenheid
 • Centraal gelegen in Nederland

Nieuw: Haarwerken Mannen met Europees Haar

Sinds kort bieden wij ook haarwerken voor mannen aan, gemaakt van 100% onbehandeld Europees haar. Deze haarreconstructie is een zeer speciaal product, vanwege de exclusieve eigenschappen en de zeldzaamheid van Europees haar. Europees haar biedt de beste kwaliteit voor een natuurgetrouwe oplossing. Bekijk het ervaringsverhaal van Joost  voor een voorbeeld van een haarreconstructie van Europees Haar. 

Geniet van vol haar
binnen 4 tot 6 weken

Onze oplossingen tegen haarverlies en kale plekken op het hoofd zijn pijnloos en zonder operatie door middel van onze haarwerken mannen. Voor meer informatie kunt u de gratis brochure aanvragen. Binnen 4-6 weken * heeft u uw haar weer volledig terug, gegarandeerd! Voor mannen die als gevolg van chemotherapie te maken krijgen met plotselinge haaruitval hebben wij ook een ruime voorraad confectie haarwerken om u direct te helpen.

*  Bij spoedopdracht

Dun Haar Mannen

Authentiek Europees Premium Hair

Wij werken enkel met Europees Premium Hair. Onze leveranciers en haarwerken worden zeer zorgvuldig gezocht en beoordeeld om u de beste kwaliteit haarwerken te kunnen leveren. Door het gebruik van Europees haar is uw nieuwe haarreconstructie niet van echt te onderscheiden. Daarnaast zit het ook nog eens extra comfortabel!

Kormanuth

Dun Haar Mannen – Verleden tijd met uw exacte kopie

Wij maken uw haar handmatig en met echt haar nagenoeg exact na. Hierbij houden wij rekening met kleur, lengte, krulling en dikte zoals u dat wenst. Daarom onderzoeken wij uw eigen haar, eventueel door middel van foto’s. Daarna bevestigen wij uw haarreconstructie op een speciaal netje waar uw eigen haren doorheen worden getrokken. Lees de nieuwe brochure!