Slide

Haarstukken

VAN ECHT HAAR VOOR MANNEN

DUN HAAR MANNEN

U merkt dat u last krijgt van dun haar? De oorzaak van dunner wordend haar verschilt per man. Over het algemeen is dunner haar erfelijk vastgelegd en heeft een man er verder geen enkel invloed op. De oorzaken kan weinig aan gedaan worden, echter kunnen de gevolgen wel veranderen. Dunner haar is een tijd van het verleden voor mannen. EchtHaar heeft Europees haar dat niet te onderscheiden is van het eigen haar.

Vernieuwde brochure

Er worden meerdere oplossingen aangeboden, maar wij hebben de meest passende en onzichtbare oplossing. Voor iedere man hebben wij de geschikte oplossing: haarreconstructie. Door middel van onze unieke haarreconstructie met authentiek Europees haar verzorgen wij een haarwerk voor u waarmee u meer haarvolume dan voorheen krijgt. Niemand zal ooit merken dat u dunner haar gekregen hebt en u zal stralen dan ooit tevoren.

Vraag de Haarstukken Vrouwen Brochure aan

Binnen één werkdag wordt de brochure verstuurd.

 • Wensen of vragen? (optioneel)
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.
  De brochure ontvangt u per post. Wij houden u daarnaast ook graag per e-mail op de hoogte van uw brochure aanvraag, aanbiedingen, voor & na vertoningen en andere diensten van de EchtHaar Kliniek. U kunt zich altijd uitschrijven op elk gewenst moment.

Waarom EchtHaar Kliniek

Beoordelingen

Onze kwaliteiten

 • Al 19 jaar dé specialist van Nederland
 • Op uw maat gemaakt, van 100% echt haar
 • Eigen productie
 • Nieuwste technieken & beste kwaliteit
 • Systemen van 1-4 toevoegingen
 • Haar dat niet van eigen haar te onderscheiden is
 • Privacy gewaarborgd
 • Nieuw haar binnen 4 tot 6 weken
 • Hoge klanttevredenheid
 • Centraal gelegen in Nederland

Wat is de Haarreconstructie voor Mannen?

Kevin is blij met zijn nieuwe haar

Dun Haar Bij Mannen

Wij maken uw haar handmatig en met echt Europees haar nagenoeg exact na. Hierbij houden wij rekening met kleur, lengte, krulling en dikte zoals u dat wenst. Mannen hebben vaak een andere souplesse qua haar dan vrouwen. Hiermee houden wij volledig rekening en daarom onderzoeken wij uw eigen haar. Eenmaal klaar dan bevestigen wij uw nieuwe haren op een speciaal netje waar uw eigen haren doorheen worden getrokken.

Echt-haar-kliniek

Vol haar binnen 6 weken!

Uw probleem van dunner wordend of futloos haar is nu blijvend verleden tijd! U kunt weer met plezier genieten met en van uw nieuwe haren. Fietsen, joggen, zwemmen? Ook geen probleem. Dun haar bij mannen is net zoals de stoomtrein niet meer van deze tijd! Mocht u dun haar vervelend vinden als man, kom dan eens kijken. Onze cliënten vertellen er alles over in de nieuwe brochure.