Corona update 24 maart 2020 EchtHaar Kliniek kondigt fase 2 af

Corona Update

De afgelopen periode hebben wij onze cliënten de mogelijkheid geboden om van een vast systeem over te gaan op een flexibel systeem en tevens hebben wij hen in de gelegenheid gesteld onze kliniek te bezoeken voor een behandel consult mochten wij onverhoopt tot sluiting over moeten gaan. Hier werd zeer positief en dankbaar op gereageerd en wij hebben vele cliënten kunnen behandelen.

Toch is het nu tijd voor de volgende fase, fase 2 nood situaties

Ter informatie laten wij weten dat er geen meldingen of vermoedens zijn van besmetting binnen EchtHaar Kliniek. Echter vinden wij de veiligheid van onze specialisten die veelal toch worstelen met de 1,5 meter regel, die voor de kappersbranche de reden is voor sluiting, wel heel dichtbij komen. Echter beseffen wij ook dat wij als kliniek onze cliënten in nood zullen moeten blijven helpen, zover dit mogelijk is.

Daarom zullen wij deze week de planningen nog beschikbaar stellen t/m zaterdag om uw vaste systeem om te laten zetten naar flexibel en dat zo lang hier ruimte van beschikbaarheid voor is. Vanaf 30 maart gaan wij in de noodstand en zal het volgende protocol van kracht zijn;

Afspraken en telefonische bereikbaarheid

Het besluit betekent dat reeds gemaakte afspraken moeten worden herzien tot dinsdag 28 april. Hierover kunt u contact opnemen met onze cliëntenservice.

EchtHaar Kliniek blijft tussen 09.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor vragen of overleg.

U kunt ons bereiken op het telefoonnummer: 0341 424130

Spoedgevallen

Per geval zullen wij in overleg met u beoordelen of een noodbehandeling/spoedbehandeling wel of niet gewenst is.

Voor spoedgevallen na 12.00 uur verwijzen wij u naar het EchtHaar Kliniek telefoonnummer 06-23007750.

Onze kliniek in Vianen wordt aangemerkt als “noodkliniek”, waar wij zolang het fysiek mogelijk blijft spoedbehandelingen kunnen uitvoeren.

Deze urgente gevallen zullen wij enkel blijven behandelen, mits wij zeer strikte voorzorgsmaatregelen kunnen nemen en onze specialisten niet in gevaar zullen komen.

Mocht u van mening zijn dat uw situatie urgent is, dan verzoeken wij u tijdens de aangepaste openingstijden contact met ons op te nemen en wij zullen dan samen met u en uw specialist bekijken of dat wij u kunnen gaan helpen.

Wij vermelden hierbij dat wij de richtlijnen van het RIVM zullen hanteren bij het wel of niet accepteren van uw verzoek.

Nieuwe afspraken maken

Voorlopig kunnen er in deze periode geen nieuwe afspraken worden gemaakt. We zullen onze agenda na deze kritische periode moeten gaan herinrichten.

Bestellingen

Wij beschikken over voldoende voorraad van hulpmaterialen, zoals clips, tape en verzorgingsproducten zoals shampoo, conditioner, etcetera.

U kunt dit op bovengenoemde openingstijden telefonisch bestellen of per mail.

Leveringen kunnen langer duren, dus bestelt u tijdig zodat u niet zonder komt te zitten.

Heraanschaf

Bent u toe aan een heraanschaf omdat uw haarreconstructie door slijtage vervangen moet worden dan kunnen wij de mogelijkheden hiervan met u bespreken.

Let u hierbij op dat wij zeker een langere periode nodig zullen hebben voor het vervaardigen ervan, zeker met de inmiddels al opgelopen vertragingen. Wees er liever te snel bij, dan te laat is ons motto. Echter, de keuze ligt bij u. Bel voor meer informatie met Sander van de Cliëntenservice.

Tot slot

Wij zullen u tijdig en zoveel mogelijk op de hoogte houden wanneer er weer zicht is op een reguliere opening van onze klinieken.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u en uw dierbaren veel wijsheid en kracht.

Met vriendelijke groet,

EchtHaar Kliniek

M. Bon

Algemeen directeur