Belangrijk nieuws voor u rondom uw behandeling.

Corona Update

Graag informeren wij u hierbij over het protocol en de richtlijnen. De EchtHaar Kliniek en haar medewerkers houden zich aan de richtlijnen van het RIVM. Voor ons betekent dit dat wij op dit moment onder aangepaste omstandigheden onze werkzaamheden uitvoeren.

Heeft u een vast systeem?

Voor onze cliënten met een vast-systeem hebben wij het volgende besloten: Wij blijven onze cliënten met een vast-systeem waarbij de haarunit (deels) verlijmd is, behandelen en zorg verlenen, zolang wij staat fysiek toe in staan blijven tot wij door het RIVM worden gesommeerd te sluiten.Wij bieden daarbij de volgende mogelijkheden:

  1. Wij voeren het reguliere onderhoud uit waarbij wij de haarunit opnieuw zullen bevestigen zodat het de gebruikelijke hechtingsperiode blijft zitten.
  2. Wij plaatsen u (tijdelijk) naar een ander bevestigingssysteem over; een flexibel systeem met clips of tape, zodat u gedurende de Corona-periode niet naar ons toe hoeft te komen en thuis kunt blijven. Wij willen u niet ongerust maken maar vooruit kijken op eventuele verdere maatregelen van het RIVM mochten wij onverhoopt toch de klinieken moeten sluiten.

Heeft u een flexibel systeem?

Voor onze cliënten met een flexibel-systeem hebben wij het volgende besloten:Wij blijven onze cliënten met een vast-systeem waarbij de haarunit (deels) verlijmd wordt behandelen zie ook bovenstaande tekst. Zij zijn in het bijzonder van EchtHaar Kliniek afhankelijk voor een behandeling. Wij vergroten onze capaciteit aan haarwerkspecialisten teneinde  deze cliënten te behandelen.

Dit betekent: de afspraken voor onze cliënten met een flexibel systeem worden uit de agenda gehaald. U wordt hierover op korte termijn telefonisch benaderd door onze afdeling Cliëntenservice.

Wij overleggen met u en bespreken de mogelijkheden teneinde uw zo goed mogelijk te helpen met uw haarreconstructie voor de periode dat u niet bij ons terecht kunt.

Heeft u zelf klachten?

Bel uw afspraak af!

Heeft u verkoudheidsklachten of verhoging tot 38,0 graden Celsius? Of bent u risicodragend, in contact gekomen met een geïnfecteerde corona-patiënt of in het verhoogd risicogebied geweest? Dan kunnen wij u helaas niet helpen.

In bovenstaande gevallen verzoeken wij u vriendelijk doch dringend om uw geplande afspraak bij ons af te bellen. Dit om eventuele besmetting van onze medewerkers en andere cliënten te voorkomen. Wij zullen telefonisch overleg voeren met u over de mogelijkheden uw haarreconstructie toch met plezier te kunnen dragen. Onze specialisten helpen u graag daarbij.

Wij maken u er op attent dat indien u ondanks uw klachten toch op uw afspraak verschijnt, zullen wij genoodzaakt zijn u naar huis sturen bij het vermoeden dat u bovenstaande klachten heeft. Wij gaan hiertoe over  ter bescherming van onze medewerkers en overige cliënten.

Hoe kunt u ons bereiken?

De EchtHaar Kliniek is bereikbaar van 09:00 tot 12:00 uur op werkdagen. Wij zijn bereikbaar via:

Ons telefoonnummer is: 0341 42 41 30
Ons emailadres: clientenservice@echthaar.nl

Nieuwe haarunits nodig?

Indien uw huidige haarreconstructie in de aankomende periode het einde van de technische levensduur bereikt hoeft u zich i.v.m. het Corona-virus geen zorgen te maken over het (her)-bestellen van nieuwe haarunits. Belt u ons om de mogelijkheden te bespreken om telefonisch het (her)-bestellen van nieuwe haarunits door te nemen. Wij zijn bereikbaar via ons algemene telefoonnummer 0341-424130.

Tot slot

Wij zijn altijd bereikbaar via ons e-mailadres: clientenservice@echthaar.nl en via ons contactformulier op de website.

Mochten onze Clientenservice medewerkers klachten krijgen die verband houden met het Corona-virus, dan zorgen wij ervoor dat zij thuis kunnen werken om zo maximaal mogelijk bereikbaar te blijven voor onze cliënten.

Wij vragen begrip voor deze maatregelen en wensen u het allerbeste.