Corona Update

Corona Update

Graag informeren wij u hierbij over het protocol en de richtlijnen. De EchtHaar Kliniek en haar medewerkers houden zich aan de richtlijnen van het RIVM. Voor ons betekent dit dat wij op dit moment onder aangepaste omstandigheden onze werkzaamheden uitvoeren.

Middels onderstaand overzicht houden wij u op de hoogte van de laatste updates over de ontwikkelingen bij EchtHaar Kliniek omtrent het Coronavirus. Lees u alstublieft deze informatie rustig door.

Ons team van deskundige medewerkers zit voor jullie klaar om te helpen met vragen, problemen of het geven van praktische hulp. We zetten alles op alles om iedereen te kunnen helpen. Helaas lukt het niet om iedereen persoonlijk te woord te staan. Wij danken u voor uw begrip.

Laatste updates

Hier houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuws over het coronavirus.

Heeft u zelf klachten?

Bel uw afspraak af!

Heeft u verkoudheidsklachten of verhoging tot 38,0 graden Celsius? Of bent u risicodragend, in contact gekomen met een geïnfecteerde corona-patiënt of in het verhoogd risicogebied geweest? Dan kunnen wij u helaas niet helpen.

In bovenstaande gevallen verzoeken wij u vriendelijk doch dringend om uw geplande afspraak bij ons af te bellen. Dit om eventuele besmetting van onze medewerkers en andere cliënten te voorkomen. Wij zullen telefonisch overleg voeren met u over de mogelijkheden uw haarreconstructie toch met plezier te kunnen dragen. Onze specialisten helpen u graag daarbij.

Wij maken u er op attent dat indien u ondanks uw klachten toch op uw afspraak verschijnt, zullen wij genoodzaakt zijn u naar huis sturen bij het vermoeden dat u bovenstaande klachten heeft. Wij gaan hiertoe over  ter bescherming van onze medewerkers en overige cliënten.

Hoe kunt u ons bereiken?

De EchtHaar Kliniek is bereikbaar van 09:00 tot 17:30 uur op werkdagen. Wij zijn bereikbaar via:

Ons telefoonnummer is: 0341 42 41 30
Ons emailadres: clientenservice@echthaar.nl

Nieuwe haarunits nodig?

Indien uw huidige haarreconstructie in de aankomende periode het einde van de technische levensduur bereikt hoeft u zich i.v.m. het Corona-virus geen zorgen te maken over het (her)-bestellen van nieuwe haarunits. Belt u ons om de mogelijkheden te bespreken om telefonisch het (her)-bestellen van nieuwe haarunits door te nemen. Wij zijn bereikbaar via ons algemene telefoonnummer 0341-424130.

Tot slot

Wij zijn altijd bereikbaar via ons e-mailadres: clientenservice@echthaar.nl en via ons contactformulier op de website.

Mochten onze Clientenservice medewerkers klachten krijgen die verband houden met het Corona-virus, dan zorgen wij ervoor dat zij thuis kunnen werken om zo maximaal mogelijk bereikbaar te blijven voor onze cliënten.

Wij vragen begrip voor deze maatregelen en wensen u het allerbeste.